L’EMPRESA

 

Som una empresa familiar mallorquina que des de 1971 ens dedicam a la comercialització de perfils, xapes d’alumini i accessoris.

Destacam pel nostre tracte proper i ràpid servei d’entrega. Repartim a diari per tota Mallorca.

Els nostres clients són professionals de l’alumini: fusteries, cristalleries, metal·listeries, fabricants de tendals, rètols, etc. També oferim els nostres productes al particular, sense tall al detall.

Som distribuïdors a Balears de productes HYDRO. Oferim en stock material en brut, anoditzat en plata, bronze i inox i lacat ens els colors més demandats, així com una àmplia gama en efecte fusta. A més, sota comanda, podem proporcionar el nostre material en qualsevol color de la carta RAL i altres acabats.

Els valors principals de l’empresa són la qualitat del producte, la feina ben feta i el bon tracte amb el client. Aquests valors són el camí que ens condueix al nostre principal objectiu: la satisfacció dels nostres clients.

Amb motiu del 50è aniversari de l’empresa hem renovat la imatge corporativa per a seguir a l’avantguarda del mercat balear de l’alumini.

 

LA NOSTRA HISTÒRIA

 

Cent anys d’història empresarial en el gremi del metall precedeixen ALUMINI BALEAR, fundada a Palma per Guillem Capó el 1971.

 La inicià el seu padrí Jaume Capó el 1875, amb una ferreria a Lloseta dirigida al gremi agrícola i ramader. El 1908 continuà el seu pare, Sebastià Capó, qui el 1950 li passà el torn al seu fill Guillem Capó.

 Uns anys més tard, Guillem obrí el seu propi negoci ampliant la seva oferta a maquinària industrial i serralleria. El 1963, davant la necessitat d’adequar-se a la incipient construcció que va dur l’auge del turisme, obrí a Palma el taller metal·lúrgic CAVI.

 El 1969 exercí com a Delegat a Balears de l’empresa Catalana d’Alumini dedicada a la venda de perfils, xapes i accessoris d’aquest nou material per a fusteria que emergia amb força en la construcció.

 El 1971 fundà ALUMINI BALEAR i, uns anys més tard, amplià el negoci al Polígon Industrial Son Castelló. Allà dissenyà i posà al mercat la primera lama i suport lateral de la persiana mallorquina d’alumini. L’empresa es va anar consolidant en el mercat balear com a magatzem de referència per als professionals del sector.

 El 1986 Guillem creà la actual societat anònima amb els seus cinc fills. Des de la seva jubilació dirigeix l’empresa el seu fill Sebastià Capó. Entre els empleats es troben membres de la tercera generació familiar d’ALUMINI BALEAR.

 El 2021 celebram amb il·lusió 50 anys d’història. Agraïm a tots els nostres clients la seva confiança durant aquest mig segle. Seguirem treballant per a merèixer-la molts anys més.

 


Skip to content